8 Ekim 2010 Cuma

Herşey soyuluyor, ojem neden soyulmasın ;)



 



Asetonla boşu boşuna uğraşıyormuşuz yıllardır!

Tek kelimeyle harika bi bulus !! Ilk kullandigim anda hayran kaldim... O kadar pratik ki insan ‘asetonla bosu bosuna ugrasiyomusuz yillardir resmen’ diyo... Ayrica diger ojeler gibi denize havuza girince de cikmio J En guzel yani ojenin disina tasan kisimlari da kolaylikla soyabilmeniz... Herkesin hayatinda bi ‘asetonsuz oje’ yani Nail Trick olmali diyorum.. J


Ecem

Yurttaki kızlar ojeme bayıldı!

Yurttaki odama girdigimde arkadaslarima ojemi soyarak cikaracagimi soyledim. Onlar da bana asetonlari oldugunu onlardan alabilecegimi soylediler. Sonra ben, "zaten ozelligi bu, asetonsuz oje" dedim, inanmadilar, dalga gectiler J Bunun uzerine ben de soydum ve "bakiiin" dedim. Şok oldular ve Nail Trick'e bayildilar!



Cansu

Siyahını çok sevdim!

Siyah ojeyi çok sevdim, çıkarmak çok eğlenceliydi.. rengi de mat, gayet kaliteli. Umarım uygun fiyata satılır ve bütün marketlerde bulunur.



Pelin D.

Evden çıkmadan 5 dakika önce bile sürülebilir!

Çok güzel!!..Kullanımı çok rahat, en önemli avantajı çok kısa sürede kuruması... Evden çıkmadan 5 dakika önce bile sürülebilir… Ayrica tırnak kenarına bulaşan ojenin kolayca çıkması en büyük tercih nedenim..


Asli A.