27 Ocak 2011 Perşembe

Vipdükkan kampanyası başladı! Nail Trick Peel Off Oje 32,50 TL yerine 19,90 TL!


Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje'nin %40 indirimli kampanya fırsatlarını kaçırmayın.

Vipdukkan Ocak ayı kampanyamız sona erdi, ilginize teşekkürler. Çok yakında yepyeni kampanyamız ile indirimli satışlarımız devam edecektir. Bizi izlemeye devam edin!

Teşekkürler!
Nail Trick Peel Off Oje Vipdükkan kampanyası ile sizlerle!

27 Ocak Perşembe 07:30'dan 1 Şubat Salı 00.00'a kadar 32,50 TL yerine 19,90 TL!
Kampanya detayları için: http://www.vipdukkan.com/

26 Ocak 2011 Çarşamba

Nail Trick Vipdükkan kampanyası çok yakında!

Nail Trick Peel Off oje şimdi de Vipdükkan kampanyası ile sizlerle!

27 Ocak Perşembe günü 07:30'da başlıyor, 1 Şubat Salı 00.00'a kadar devam ediyor.

24 Ocak 2011 Pazartesi

Nail Trick Kadınlar Kulübü'nde!


Pimpirikli annelere ve anne adaylarına müjde !

Ojelerdeki kimyasal bileşenler, hamilelik döneminde bebek için zararlı olabilir, çünkü tırnaklardan emilen bu kimyasallar kana karışarak gelişmekte olan fetusa zarar verebilirler. Fetusun oluşum dönemini kapsayan ilk 3 ayda, bebeğin hayati organları henüz oluşmaya başladığından kimyasal olan herşeyden uzak durarak tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Ama bu hiç oje sürmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Üstelik uzmanlar, hamilelikte vücutta yaşanan farklı durumların, anne adaylarının psikolojik durumlarını da etkilediğini, bu nedenle anne adaylarının kişisel bakımlarını yapmalarının, kendilerine özen göstermeye devam etmelerinin ruh sağlıkları açısından önemli olduğunu söylüyorlar.
Nail Trick, hamileliğiniz boyunca güzelliğinizden ödün vermeden sağlıklı ve bakımlı tırnaklara sahip olmanızı sağlayan eşsiz formülü ile artık Türkiye’de!

Devamı için:

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/guzellikkozmetik/nail-trick-asetonsuz-cikan-oje-turkiyede-4765.html


Genç Kızlar Nail Trick'e bayılıyor!

Aseton taşıma derdine son dedirten pratik Nail Trick genç kızların da gözdesi!

http://www.genckizlar.net/el-and-ayak-bakimi/72676-nail-trick-asetonsuz-cikan-oje-turkiye.html

Pimpirikli Anneler ve Anne Adaylarına müjde, Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje www.bebek.com'da.



Normal ojelerin içinde hamilelere zararlı olabilecek neler var?

Bugün kullandığımız anlamdaki ilk ojeler aslında 1920’deki araba cilasının icadından ilham alınarak üretilmiş. Cilalara benzer bir yöntemle, nitroselüloz maddesinin bütil asetat veya  etil asetat gibi bir çözücü içinde çözünmesiyle elde ediliyor.  Ojelerin içeriğinde film oluşturucular, reçineler, çeşitli çözücüler, koruyucular ve renklendirme maddeleri bulunuyor.  Tosilamid-formaldehit resin gibi yapıştırıcılar nitroselüloz maddesinin tırnağa yapışmasını sağlıyor.  Pigmentler ve mika gibi parlatıcılar da ojeye istenen rengi veriyor.  Stearalkonyum hektorit gibi kalınlaştırıcılar ekleniyor ki parlatıcı partiküller şişe içinde süspansiyon olarak saklanabilsin. Benzofenon-1 gibi UV koruyucuları da ojenin film tabakasının kuruyup sonradan güneş ışığına maruz kaldıkça renginin solmasını engellemek için ekleniyor.

Normal ojelerde olan bileşenlerden hamileler için en zararlı olabilecek olanları ise Toluen, Formaldehit ve Fitalatlar. Toluen petrol bazlı ve kanserle ilişkisi kanıtlanmış bir kimyasal. Berrak, renksiz bu kimyasalın ayırt edici bir kokusu var. Uzun süre toluen kokusuna maruz kalan hamilelerde düşük, bebeğin yavaş büyümesi ve yavaş zeka gelişimi riski görülebiliyor. Formaldehit ise alerjik reaksiyonlara sebep oluyor, astımlı kişilerin kesinlikle uzak durması gereken bir madde, üstelik o da kanserojen. Dünyada kozmetik üretiminde formaldehitin sadece %0,2 oranına kadar kullanılmasına izin var. Bunun üzerinde zararlı olduğu kanıtlanmış. Bugün sorumlu kozmetik üreticilerin çoğu formüllerinden formaldehiti birer birer çıkartıyorlar. Fitalatlar ise Dibutylphthalate (DBP), dimethylpthtalate (DMP) ve diethylpththalate (DEP) şeklinde kullanılabiliyor. Fitalatlar, oyuncaklarda, ambajlarda, vinil yer döşemelerinde kullanılmaları ile bile oldukça tepki alan bir kimyasal grubu ama maalesef ojelerde var. Ojeleri çıkartmak için kullanılan Aseton da hiç masum değil. Aşırı derecede uçucu olarak sınıflandırılan bir madde. Plastik ve sentetiklerin güçlü çözücüsü. Aseton, dimetil keton isimli bir organik bileşen aslında.  Çok uçucu olduğundan, kaynama noktası düşük olduğundan ve suda çok iyi çözündüğünden hem solunduğunda, hem çevreye salındığında, insanlar, çevre, hayvanlar ve sular için oldukça zararlı. Aseton yerine kullanılan etil asetat içeren oje çıkarıcıların da bu anlamda asetondan geri kalır yanı yok.
Nail Trick Peel Off. Sürün ve soyun.

http://www.nailtrick.com/                         

Nail Trick 10pONm Danışmanlık tarafından Taiwan’da ürettirilerek Türkiye’ye ithal ediliyor. http://www.nailtrick.com/ web sitesinde ve seçkin kuaför salonlarında satılıyor. 32,50 TL.

Metnin tümü için :





HomeArt Dergisi Ekoloji sayfasında Nail Trick'e yer verdi.


SOY, ÇIKAR Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje hava geçirgen formülü ile tırnaklarınızın hava almasını sağlıyor. En ilginç tarafı ise asetonla değil soyularak çıkması.  Uçucu kimyasallar içermediği için çevreye ve size zarar vermeyen bu ojeler kozmetik dünyasında yeni bir alternatif.  Üstlik zamanı dar olanlar ojeyi yenilemek yerine yama da yapabiliyor.  Nail Trick Peel Off diğer ojeler gibi çözücü, alkol, formaldehit, toluen, phytalat, asetat, glikol eter gibi zararlı kimyasallar ve koku içermiyor, bu nedenle hamileler için de güvenli.

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje, Bayanların Buluşma Noktası Bayan Kulup'te!

Pimpirikli Annelere ve Anne Adaylarına Müjde!

Ojelerdeki kimyasal bileşenler, hamilelik döneminde bebek için zararlı olabilir, çünkü tırnaklardan emilen bu kimyasallar kana karışarak gelişmekte olan fetusa zarar verebilirler. Fetusun oluşum dönemini kapsayan ilk 3 ayda, bebeğin hayati organları henüz oluşmaya başladığından kimyasal olan herşeyden uzak durarak tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Ama bu hiç oje sürmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Üstelik uzmanlar, hamilelikte vücutta yaşanan farklı durumların, anne adaylarının psikolojik durumlarını da etkilediğini, bu nedenle anne adaylarının kişisel bakımlarını yapmalarının, kendilerine özen göstermeye devam etmelerinin ruh sağlıkları açısından önemli olduğunu söylüyorlar. Devamı için:

http://www.bayankulup.com/nail-trick-asetonsuz-cikan-oje.html#more-174