27 Ekim 2010 Çarşamba

Hanımefendi.com'daki Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje haberine hanımefendilerden yorumlar

http://www.hanimefendi.com/tirnak-cilalari-ojeler/42137-nail-trick-peel-off-su-bazli-oje-gezegendeki-en-temiz-oje-last-post.html
haberinden yorumlar:

"Ben bu ojeyi çok merak ettim arkadaşlar. Birçok blog adresinde de bu ojeyi deneyenler var ve memnunlar ama şahsen kendim de denemek isterdim."

"Limango'da indirimli satış olmuş; ama maalesef ben Limango bültenini alamadığım için göremedim. Yoksa almak isterdim. Renk kartelası çok geniş değil; ama yine de moda renkler var."

Evet Arina, çok farklı bu deneyimi keşfeden herkes çok memnun.
Kaçırdım diye üzülmeyin, web sitemizi (http://www.nailtrick.com/) ve blogumuzu (www.asetonsuzoje.blogspot.com) takip edin, gelecek kampanyalardan haberdar olun. Çok yakında tüm Private Shopping sitelerinde ;)


"Ya bu saglikli ürünleri neden pahaliya satiyorlar ya."

Biz söyleyelim Sadiye'cim:

Günlük yaşamınız pekçok tercihlerle dolu. Evden çıkarken giyeceğimiz elbiseden, ona uyacak çanta - ayakkabıyı seçmemize, öğle yemeğinde nerede ne yiyeceğimizden, hafta sonu ne yapacağımıza karar vermeye kadar herşey bizim tercihimize bağlı.  Belki şu ana kadar "oje" için çok tercih seçeneğimiz olmamıştı; ne de olsa piyasada bulabildiğimiz ürünler marka farkından dolayı fiyatları farklı olan ama aslında neredeyse biribirinin aynı formülasyonlarla üretilmiş aynı tip ojelerdi. Ortak özellikleri "alkol içerikli", "kokulu", "zararlı kimyasallar içeren", "tırnaklarınıza nefes aldırmayan", "uzun vadede tırnaklarınızı sarartan" "sağlıksız" ojeler olması ve de bir kere sürülünce bir süre o renkle yaşamaya sizi "mahkum eden" ojeler olmasıydı.  O devir artık KAPANIYOR!!!!

Artık "toksik olmayan", "bulaşmadığı için sürmesi kolay", "hızla uygulanabilip hızla kuruyan", "doğa dostu", "su bazlı", "kansorejen kimyasallar icermeyen", "tırnakların nefes almasına izin veren" "sağlıklı" ve dahası birbirinden güzel 12 zor rengi kolayca uygulayıp soyabilme imkanını sunması nedeniyle "eğlenceli" bir alternatifiniz var. Değdiğini göreceksiniz. Uyarıyoruz, Nail Trick Peel Off'un kolayca soyulabilirliği "BAĞIMLILIK YAPIYOR" !!!

..ve Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje magazin sayfalarında!

Gezendeki En Temiz Oje 1e1 Magazin'de. İşte tam burada: http://1e1magazin.com/NewsDetail.aspx?NewsID=9878


Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje sözlüklere girdi! Önce Ekşi Sözlük yer verdi, şimdi de Uludağ Sözlük.

Kutsal Bilgi Kaynağımız Ekşi Sözlük'te Adonisas yazmış:

"Zamanında civanın bayanların gözlerini parlatmak için kullandıklarını duyduğumda şok olmuştum. Ancak yıllar sonra da torunlarımız bayanların tırnak ojesini çıkarmak için aseton kullandıklarını duyduklarında şok olacaklar sanırım. Aseton'un ne kadar tehlikeli olduğu konusunda henüz bir fikrimiz yok ancak küçük bir araştırma sizi şaşırtacak sonuçlarla karşıkarşıya bırakacaktır. Hamilelik ve emzirme dönemleri dahil eşime hiçbir zaman oje sürdütmedim çünkü işin içinde olan birisi olarak aseton ile çalışırken kullandığımız kimyasal eldivenleri bile çok kısa bir sürede korumasını sıfırlamakta olduğunu ve ne kadar zararlı olduğunu biliyorum. Hem çevreci olması hem de sağlıklı olması bakımından aseton ihtiyacı olamadan kullanılabilecek bir ürün Türkiye'de piyasaya çıkmış. Nail Trick Peel Off su bazlı oje. Nail Trick Peel Off, tırnağınızdan çıkarmak için aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor, çünkü su bazlı ve soyularak çıkıyor! Sentetik bazlı olmadığı için çıkarılırken bir çözücüye ihtiyacı yok. Uçucu kimyasallar içermediği için kokusuz ve çevre için zararsız."

(Adonisas, 13.10.2010 09:46) http://www.eksisozluk.com/ (nailtrick diye arayın.) Adonisas'ı tanımıyoruz ama tüm ekşi sözlük yazarlarını seviyoruz.


Ululardan ulu sözlük Uludağ Sözlük ise Asetonsuz Çıkan Oje'yi böyle tanımlamış:

Kimyasal çözücü içermeyen su bazlı oje.
Hamilelere ve çocuklara zararsızmış.
Çıkarmak istenildiğinde ojenin ucundan tutup çekilmesi yeterli oluyormuş.

İsterseniz kendiniz bakın: http://www.uludagsozluk.com/k/asetonsuz-%C3%A7%C4%B1kan-oje/

Kim düşündüyse iyi düşünmüş :)

Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje Ezberi Bozdu :)

Nail Trick "Asetonsuz çıkan oje üretildi" başlığıyla ezberim.com'da. Tamamı için: http://www.ezberim.com/guzellik-and-moda/184783-asetonsuz-cikan-oje-uretildi/

Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje Pudra.com'da!

Türkiye'de bir ilk: Asetonsuz çıkan oje!

Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı gerektirmiyor. Su bazlı bu oje, hamilelere ve çocuklara zararsız.


Gezegendeki en temiz oje.Su bazlı Nail Trick, normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor.
Tırnağımızı boyamak için aslında kimyasal çözücülerde çözünen pigmentlere, parlatıcılara, alkole, asetona gerek yok. Tıpkı suluboyalarda kullanılanlar gibi hafif, zararsız kozmetik pigmentler ve akrilik polimer emülsiyonu ile tasarlanan bu su bazlı formül, hem sağlığa zararsız hem de çevreye duyarlı.

Bileşenleri açısından hamileler ve küçük çocuklar için de zararsız.Su bazlı ojelerde çevreye salınan atık sadece su. Formülündeki polimer suyla birleşince tırnağın üzerinde zararsız bir tabaka oluşturuyor ve istenildiğinde asetona gerek kalmadan ucundan tutup çekerek kolayca soyup çıkarılıyor. Peel-Off yani soyulma tanımı buradan geliyor.

Su bazlı ojenin üretim prosesi de normal ojelerinkinden çok farklı.
Normal ojelerdeki gibi çok sayıda kimyasalı karıştırarak oluşmuyor; sadece su, akrilik polimer ve pigmentler gibi birkaç tane özel ve zararsız bileşenin değişik yöntemlerle formülasyona sırayla eklenmesinden oluşuyor. Normal ojeler kadar kalıcı olması, ama istendiğinde de tırnaktan çok kolay çıkartılması, kıvamı ve sürme kolaylığı ve kokusuzluğu da bu özel prosesten kaynaklanıyor.

Nail Trick su bazlı formülü ile Türkiye’de bir ilk!
Evden çıkmadan 5 dakika önce, ofiste, arabada, seyahatte her yerde sürmek mümkün. Aseton taşıma derdi yok, pamuk yok, kokmuyor, bulaşmıyor, su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Silme derdi olmadan bozulanı soyup yeniden sürmek, sürerken kenarlara bulaştığında tırnağın köşesiyle alıvermek o kadar pratik ki, sürüp soymak hiç dert olmuyor.

Kendi sağlığına ve çevreye duyarlı, zamanı değerli herkesin deneyince vazegeçemeyeceği bir oje. 12 rengi var, özellikle hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler, kırmızılar, bordolar ağırlıkta. Tabii sezonun trendi maviler, siyahlar, griler de var.

Haberi yerinden okumak isteyenler için:

Alışveriş Dedektifi Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Ojeyi buldu!

"Ojelerimizi asetonla çıkarmaya üşendiğimiz, koyu renk ojeleri çıkartırken ellerimizin her yerini mahvettiğimiz, kenarına taştı diye bütün tırnağımızı sildiğimiz günler artık eskide kaldı. Şimdi Nail Trick var! Nail Trick, tırnaklarınızdan asetonsuz ve tek bir dokunuşla kolayca çıkartabileceğiniz muhteşem bir ürün."

Bu iş nasıl olur diyenlere videoları da linkledi:
http://alisverisdedektifi.blogspot.com/2010/10/mucize-urun-nail-trick.html

Teşekkürler Alışveriş Dedektifi!



26 Ekim 2010 Salı

Teşekkürler!

Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje Limango kampanyamız sona erdi, yoğun ilginize teşekkürler. Çok yakında yepyeni kampanyamız ile Private Shopping kanalıyla satışımız devam edecektir. Bizi izlemeye devam edin!