16 Eylül 2011 Cuma

Nemo Latte'nin Nail Trick yorumlari

Nemo Latte'ye yorumlamasi icin gonderdigimiz Dark Red 106'nin yorumlari asagida, hepsine ulasmak icin asagidaki linke tiklayin lutfen:

http://nemolatte.blogspot.com/2011/09/nail-trick-su-bazl-oje.html#comments

"nail trick isimli markayı duymuşsunuzdur, su bazlı oje üreten bir marka. klasik ojelerin aksine aseton olmaksızın tırnaktan çıkarabilmek mümkün. özellikle hamileler, emziren anneler ve küçük çocuklara uygun ürünler üretmek istemişler. kanserojen veya başka şekilde zararlı olduğu bilinen maddeleri içermemesi sebebiyle rakiplerine nazaran daha güvenilir bir marka. oje kokusuz, ayrıca çıkarırken aseton kullanmadığınız için asetonun zararlı etkilerine de maruz kalmıyorsunuz. içeriğindeki maddeler: "aqua, vinyl acetate, vinylacetate polymer, colour." imiş, ürünün ambalajında bu yazıyor. sitelerine de bakmanızı tavsiye ederim daha detaylı bilgi için. bu oje bana tanıtım amacıyla gönderildi. rengin ismi sitelerinde "dark red" diye geçiyor. şişesinde biraz morumsu duruyor, tırnağa sürünce daha kırmızımsı olarak belli etti kendisini. ve içinde minik ışıltılar var. gerçekten hoş bir renk. bir sürü ojem var ama genelde maviler, yeşiller, turkuazlar vs. var bende, böyle klasik renklerim pek az var :) kıvamını gerçekten sevdim, tek katta kolayca sürülebiliyor. hiç zorlamıyor, kaymak gibi."









15 Eylül 2011 Perşembe

Kozmetik ve Guzellik blogger'larinin Nail Trick'e ilgisi suruyor!

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje Türkiye’de !
Ojelerdeki kimyasal bileşenler, hamilelik döneminde bebek için zararlı olabilir, çünkü tırnaklardan emilen bu kimyasallar kana karışarak gelişmekte olan fetusa zarar verebilirler. Fetusun oluşum dönemini kapsayan ilk 3 ayda, bebeğin hayati organları henüz oluşmaya başladığından kimyasal olan herşeyden uzak durarak tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Ama bu hiç oje sürmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Üstelik uzmanlar, hamilelikte vücutta yaşanan farklı durumların, anne adaylarının psikolojik durumlarını da etkilediğini, bu nedenle anne adaylarının kişisel bakımlarını yapmalarının, kendilerine özen göstermeye devam etmelerinin ruh sağlıkları açısından önemli olduğunu söylüyorlar.

Nail Trick Asetonsuz Cikan Oje http://www.haftasonu.com.tr'de, "Tırnaklarda iddia oyunu"

TIRNAKLARDA IDDIA OYUNU

Nail Trick'e yer veren haftasonu.com.tr'ye tesekkurler !

http://www.haftasonu.com.tr/index.php/moda/item/172-tirnaklarda-iddia-oyunu.html?tmpl=component&print=1

 


Duzeltme: Fiyat 7.5 TL degil, 32.5 TL

Nail Trick annecocuk.com'da yorumlanmis!

http://www.annecocuk.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=121053&forum=1&start=1210
annecocuk.com'dan Nail Trick ile ilgili bir yorum :

"bakınız markafonide ne var.
satış süresi kısıtlı.
ben bayıldım, su bazlı oje
Asetonsuz Çıkan Oje
Daima ojeli ve renkli tırnaklarla dolaşmak istiyor, ama alkol bazlı, çözücü kokulu, asetonla çıkan klasik ojelerden hoşlanmıyorsanız, artık yepyeni bir alternatifiniz var: Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje. Türkiye’de bir ilk!
Nail Trick Peel Off, tırnağınızdan çıkarmak için aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor, çünkü su bazlı. Hayır hayır, su ile çıkmıyor, soyularak çıkıyor!
Sentetik bazlı olmadığı için çıkarılırken bir çözücüye ihtiyacı yok.
Uçucu kimyasallar içermediği için kokusuz ve çevre için zararsız."

14 Eylül 2011 Çarşamba

Nail Trick gezgingunluk.blogspot.com'da!

http://gezgingunluk.blogspot.com/2011/03/malvarlgm.html

"Tek tük olan ama çok sevilenler. Yukarıdan aşağıya ve soldan sağa sırasıyla kahvemsi simli OPI My Private Jet, mükemmel bir morumsuz lilamsı Color Club Ultra Violet, süper güzel yeşil mavi simli Orly Halleys Comet, rengarenk sırf sim Milani Gems, pembe holografik Nfu Oh 63, mavi yeşil simli Sinful Colors Nail Junkie, turuncu simli Sinful Colors Ufo, içinde yıldızlar bulunan sırf simden oluşan Nyx Dreamy Glitter, koyu mor Nyx Purple Noir ve su bazlı aseton gerektirmeden soyularak çıkabilen bordo Nail Trick 108"

 

Nail Trick www.maviruj.com'da ve Seninle Dergisi'nde en favori guzellik urunleri listesinde!

http://www.maviruj.com/bu-yilin-favori-guzellik-urunleri.html

Bu Yılın Favori Güzellik Ürünleri

Bu yıl, güzellik dünyasına yepyeni ürünler katıldı. Raflarda çarpıcı parfümler, daha güçlü etkiye sahip kremler, şekerci dükkanındaki kadar renkli vücut ürünleri, tatlı mı tatlı lipgloss’lar var.
lanvin marry me Bu Yılın Favori Güzellik Ürünleri
İç giyim markası La Senza, şimdi kozmetikle kadınların gönlünü fethediyor. Dokuz farklı çeşitteki dudak parlatıcıları mentol tadında. LA SENZA LIPGLOSS, 12 TL.
Yenilenen Daywear, en iyi antioksidan koruma, geliştirilmiş UV koruması, ilk yaşlanma belirtilerini azaltmayı sağlayan en gelişmiş en yeni serisiyle kadınların vazgeçilmezi olacak. ESTEE LAUDER ADVANCED MULTIPROTECTION ANTIOXIDANT CREME SPF 15, 140 TL.
Cellular Platinum Rare Eye Cream, platin maddesiyle göz çevresinin gençleşmesine katkı sağlıyor. LA PRAIRIE CELLULAR PLATINUM RARE EYE CREAM, 620 TL.
güzellik Bu Yılın Favori Güzellik Ürünleri

24 ayar mikronize altın tozu içeren Miriam Quevedo Gold bakım serisi, saçlarımızı altın parlaklığına kavuşturuyor, var olan gölgeleri yoğun şekilde parlatıyor. MIRIAM QUEVEDO GOLD, 89 TL.
Ultra gösterişli ve kadınsı, kendine güvenen ve duygularıyla hareket eden kadının kokusu. MISS DUPONT (75 ML), 179 TL.
Ciltteki nem oranını artırıyor, gece boyu cildi besliyor, kırışıklıkları azaltarak ışıltılı bir cilt vaat ediyor. PURE BEAUTY BLACK PEARL GECE KREMİ, 27.50 TL.
Göz çevresindeki kaz ayaklarının en büyük düşmanı olan serum, cildi gençleştirmeye yardımcı oluyor. SEPHORA SUPER LOADED AGE DEFY YOĞUN BAKIM SERUMU, 42.90 TL.
Erik çiçeklerinin hassas ve narin kokusu ile eriğin nefis aromasını birleştiren koleksiyonda duş jelinden body mist’e kadar ürün yelpazesi var. L’OCCITANE PLUM BLOSSOM NEMLENDİRİCİ VÜCUT JELİ, 54 TL.
Serum, kirpikleri güçlendiriyor, yeni kirpik çıkmasını sağlıyor, elastikiyeti artırıyor, dökülmelerine engel oluyor. M2BEAUTE KİRPİK SERUMU, 270 TL.
Üst notalarında turunçgil, votka ve domates ile enerjik bir parfüm yaratan DKNY, şişe tasarımında da New York’un gökdelenlerinden esinlenmiş. DKNY WOMEN (50 ML) 89 TL.
Lanvin Marry Me, gerçek bir aşk hikayesini anlatıyor. Limon ve ağaçsı notalardaki parfüm oldukça etkileyici. LANVIN MARRY ME (75 ML), 185 TL.
Kimyasal çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton gerektirmiyor. Hamileler için çok uygun. NAIL TRICK PEEL OFF SU BAZLI OJE, 32.50 TL.
Mayo, bikini ve iç giyimin sevilen markası Kyo My Friend, şekerrenklerindeki kişisel bakım markası Reanima ile tepeden tırnağa güzellik sunuyor. REANIMA BANYO TUZU, 15.90 TL.

Güzide YÜLEK

Nail Trick ve Sehrin Dansi : "Bi denemek lazim..."

http://www.sehrindansi.com/2010/11/bi-denemek-lazm.html

Ojeyi sürüyorsunuz, 10 saniye içinde kuruyor, çıkarmak için de aseton vs ye ihtiyaç yok sadece soyuyorsunuz.

Nail Trick Peel off der ki:

Daima ojeli ve renkli tırnaklarla dolaşmak istiyor, ama alkol bazlı, çözücü kokulu, asetonla çıkan klasik ojelerden hoşlanmıyorsanız, artık yepyeni bir alternatifiniz var: Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje. Türkiye’de bir ilk!
Nail Trick Peel Off, tırnağınızdan çıkarmak için aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor, çünkü su bazlı. Hayır hayır, su ile çıkmıyor, soyularak çıkıyor! Sentetik bazlı olmadığı için çıkarılırken bir çözücüye ihtiyacı yok. Uçucu kimyasallar içermediği için kokusuz ve çevre için zararsız.

"Koyu Renk Ojeyi Çıkarma Kabusumuz Sona mı Eriyor?" by Toppuk Istanbul

http://blog.toppuk.com/index.php/koyu-renk-ojeyi-cikarma-kabusumuz-sona-mi-eriyor/

Koyu renk ojeleri çok seviyoruz. Kırmızı, bordo, hatta siyah! Fakat koyu ojeyi çıkardıktan sonraki görüntü?
Ayrıca asetonun tırnakların kenarındaki etleri kurutması?
Asetonsuz Oje konseptini gördüğümüzde gözümüzün önünde ilk belirenler bunlar oldu.
Peki nasıl oluyor asetonsuz oje, hangi renkleri var ve fiyatı nedir?
Su bazlı bu ojenin çıkarılması için asetona ihtiyaç yok. Rahatça soyarak çıkarabiliyoruz. Ayrıca içinde uçucu kimyasallar olmadığı için hem rahatsız edici bir kokusu yok hemde ojenin içindeki kimyasallara alerjisi olan ve ojeye hasret kalan eller için de ideal çözüm! Su bazlı olması sayesinde tırnağımızın hava ile temasını kesmiyor ve tırnaklarımızın sarılaşmasını önlüyor.

Fiyatı: 32,50 TL. Normal ojelere göre evet biraz pahalı. Tercih sizin :)

Nail Trick www.kirmiziruj.com'da!

http://www.kirmiziruj.com/asetonsuz-cikan-oje.html
 


Hamile ve çocuklara zararı olamyan su bazlı asetonsuz çıkan oje Türkiye’de.
Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı gerektirmiyor. Su bazlı bu oje, hamilelere ve çocuklara zararsız.
Gezegendeki en temiz oje!
Nail Trick su bazlı formülü ile Türkiye’de bir ilk! Evden çıkmadan 5 dakika önce, ofiste, arabada, seyahatte her yerde sürmek mümkün. Aseton taşıma derdi yok, pamuk yok, kokmuyor, bulaşmıyor, su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Silme derdi olmadan bozulanı soyup yeniden sürmek, sürerken kenarlara bulaştığında tırnağın köşesiyle alıvermek o kadar pratik ki, sürüp soymak hiç dert olmuyor. Kendi sağlığına ve çevreye duyarlı, zamanı değerli herkesin deneyince vazegeçemeyeceği bir oje. 12 rengi var, özellikle hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler, kırmızılar, bordolar ağırlıkta. Tabii sezonun trendi maviler, siyahlar, griler de var.
Daima ojeli ve renkli tırnaklarla dolaşmak istiyor, ama alkol bazlı, çözücü kokulu, asetonla çıkan klasik ojelerden hoşlanmıyorsanız, artık yepyeni bir alternatifiniz var
Nail Trick Peel Off tırnaklara nefes aldırıyor…
Bildiğimiz gibi özellikle kırmızı tonları ve koyu renk ojeleri çıkarmak çok zordur. Tırnaklarımızın kenarlarında izleri kalır, hatta parmak uçlarımız boyanır. Üstelik bu renkler uzun süre tırnaklarımızda kaldığında, hava aldırmadığından tırnaklarımızı sarartır.
Nail Trick Peel Off, su bazlı hava geçirgen formülü sayesinde tırnağımızla havanın temasını kesmiyor. Tırnaklar ojeli olduğu süre boyunca da nefes alıyor, en koyu renkleri bile tırnaklarda sararma yapmıyor. Yalnızca su, akrilik polimerler ve mineral bazlı pigmentlerden oluşan formülün kururken sadece içindeki su buharlaşıyor ve bu yüzden çevreye hiç zarar vermiyor.

T-Marks: Aylin Sener Yorumlari

http://t-marks.blogspot.com/2011/02/cok-pratik-bir-oje-nail-trick.html

Çok Pratik Bir Oje: Nail Trick

Tam kredi kartlarımla vedalaşmıştım ki, onları keşfettim. İlk olarak bir arkadaş daveti ile tanıştım markafoni ile. Sonra Limango, Trendyol, Vipdükkan vs. izledi peşi sıra. Derken ihtiyaçtan değil ama, sırf meraktan takip etmeye başladım. Merakım da şu, bu güne kadar dünya para harcadığımız şeyleri acaba kaça alabiliyoruz buralardan. Gerçekten inanılmaz. Ancak bu sefer üstün bir şey keşfettim. Asetonsuz Oje. Asetonsuz çıkan, bir köşeden tutunca tamamı şıp diye çıkan bir oje. Kırmızısını aldım ve normalde parmak ucunun tamamında kalan kırmızı bulanıklık yok, tertemiz. İnanılmaz. Çok da kolay sürülüp, saniye kuruyor. Bu ürün kesinlikle favorim artık. Nerde bulsam alırım bundan böyle.

Nail Trick Asetonsuz Cikan Oje Elifce Karalamalar'da yer aldi!

 

http://elifce-karalamalar.blogspot.com/2011/05/asetonsuz-ckan-oje.html

Kozmetik Blogcu'da Nail Trick Asetonsuz Cikan Oje

http://kozmetik.blogcu.in/12515/asetonsuz-cikan-oje

ASETONSUZ CIKAN OJE

Hamile ve çocuklara zararı olamyan su bazlı asetonsuz çıkan oje Türkiye’de.
Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı gerektirmiyor. Su bazlı bu oje, hamilelere ve çocuklara zararsız.
Gezegendeki en temiz oje!
Nail Trick su bazlı formülü ile Türkiye’de bir ilk! Evden çıkmadan 5 dakika önce, ofiste, arabada, seyahatte her yerde sürmek mümkün. Aseton taşıma derdi yok, pamuk yok, kokmuyor, bulaşmıyor, su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Silme derdi olmadan bozulanı soyup yeniden sürmek, sürerken kenarlara bulaştığında tırnağın köşesiyle alıvermek o kadar pratik ki, sürüp soymak hiç dert olmuyor. Kendi sağlığına ve çevreye duyarlı, zamanı değerli herkesin deneyince vazegeçemeyeceği bir oje. 12 rengi var, özellikle hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler, kırmızılar, bordolar ağırlıkta. Tabii sezonun trendi maviler, siyahlar, griler de var.
Daima ojeli ve renkli tırnaklarla dolaşmak istiyor, ama alkol bazlı, çözücü kokulu, asetonla çıkan klasik ojelerden hoşlanmıyorsanız, artık yepyeni bir alternatifiniz var
Nail Trick Peel Off tırnaklara nefes aldırıyor…
Bildiğimiz gibi özellikle kırmızı tonları ve koyu renk ojeleri çıkarmak çok zordur. Tırnaklarımızın kenarlarında izleri kalır, hatta parmak uçlarımız boyanır. Üstelik bu renkler uzun süre tırnaklarımızda kaldığında, hava aldırmadığından tırnaklarımızı sarartır.
Nail Trick Peel Off, su bazlı hava geçirgen formülü sayesinde tırnağımızla havanın temasını kesmiyor. Tırnaklar ojeli olduğu süre boyunca da nefes alıyor, en koyu renkleri bile tırnaklarda sararma yapmıyor. Yalnızca su, akrilik polimerler ve mineral bazlı pigmentlerden oluşan formülün kururken sadece içindeki su buharlaşıyor ve bu yüzden çevreye hiç zarar vermiyor.

Dusler Forum'da Nail Trick Yorumlari


http://www.duslerforum.org/nail-trick-peel-off-su-bazli-oje-gezegendeki-en-temiz-oje-t321002.html?s=9510a64bbd649dda59394e1c6c15615c&

Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı gerektirmiyor. Su bazlı bu oje hamilelere ve çocuklara zararsız.



Gezegendeki en temiz oje!

Nail Trick su bazlı formülü ile Türkiye’de bir ilk! Evden çıkmadan 5 dakika önce ofiste arabada seyahatte her yerde sürmek mümkün. Aseton taşıma derdi yok pamuk yok kokmuyor bulaşmıyor su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor sararma yapmıyor. Silme derdi olmadan bozulanı soyup yeniden sürmek sürerken kenarlara bulaştığında tırnağın köşesiyle alıvermek o kadar pratik ki sürüp soymak hiç dert olmuyor.

Kendi sağlığına ve çevreye duyarlı zamanı değerli herkesin deneyince vazegeçemeyeceği bir oje. 12 rengi var özellikle hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler kırmızılar bordolar ağırlıkta. Tabii sezonun trendi maviler siyahlar griler de var.

Su bazlı Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor.

Tırnağımızı boyamak için aslında kimyasal çözücülerde çözünen pigmentlere parlatıcılara alkole asetona gerek yok. Tıpkı suluboyalarda kullanılanlar gibi hafif zararsız kozmetik pigmentler ve akrilik polimer emülsiyonu ile tasarlanan bu su bazlı formül hem sağlığa zararsız hem de çevreye duyarlı.

Bileşenleri açısından hamileler ve küçük çocuklar için de zararsız
Su bazlı ojelerde çevreye salınan atık sadece su. Formülündeki polimer suyla birleşince tırnağın üzerinde zararsız bir tabaka oluşturuyor ve istenildiğinde asetona gerek kalmadan ucundan tutup çekerek kolayca soyup çıkarılıyor. Peel-Off yani soyulma tanımı buradan geliyor.

Su bazlı ojenin üretim prosesi de normal ojelerinkinden çok farklı. Normal ojelerdeki gibi çok sayıda kimyasalı karıştırarak oluşmuyor; sadece su akrilik polimer ve pigmentler gibi birkaç tane özel ve zararsız bileşenin değişik yöntemlerle formülasyona sırayla eklenmesinden oluşuyor. Normal ojeler kadar kalıcı olması ama istendiğinde de tırnaktan çok kolay çıkartılması kıvamı ve sürme kolaylığı ve kokusuzluğu da bu özel prosesten kaynaklanıyor.

Nail Trick ojeye nerden ulaşabilirsiniz?
Nailtrick 10pONm Danışmanlık tarafından Taiwan’da ürettirilerek Türkiye’ye ithal ediliyor

Hangi Oje Yakismaz ki Bana'dan Nail Trick Değerlendirmesi

http://hangiojeyakismazkibana.blogspot.com/2011/04/nail-trick-degerlendirmesi.html

Daha önce Sula gibi su bazlı oje markaları hakkında pek iyi bir şey duymadığım için bir Türk markası olan Nail Trick'e karşı ön yargılıydım. İki ojesini deneme fırsatı buldum; hem kendimde test ettikten hem de arkadaşım Aslı'yı denek olarak kullandıktan sonraki izlenimlerim şöyle:

İyi yönleri:
1) Adı üstünde su bazlı. Bu konuda hassas olan bünyeler için ideal.
2) Kokusuz. Siz oje sürerken koku yüzünden şikayet eden sevgililerin veya kocaların sesini kesebilir.
3) Uçucu kimyasallar içermediğinden çevre için zararsız.
4) Sürümü tek kelime ile muhteşem. Hatta şu ana kadar denediğim ojeler içinde en iyisi bile diyebilirim.
5) Çok çabuk kuruyor, iki dakika bile sürmüyor.
6) Alt ve üst kat gereksinimi yok.
7) Tırnakta leke yapmıyor.

Kötü yönleri:
1) Eğer tırnakta boyuna çizgileriniz varsa çok belli oluyor, yine önce alt kat sürmeniz gerekiyor.
2) "Soyularak çıkartılır" kısmı ne yazık ki ilk bir saat için geçerli. Ojeyi sabah sürüp akşam çıkartmaya çalıştığımda yine asetona ihtiyacım oldu.
3) Kalıcılığı kötü. Oje öğlen uçlardan aşınma yaptı, akşama kadar bir kaç tırnakta soyulma da yaşadım. Alt ve üst kat kullanmak işe yarayabilir ama.
4) Yeteri kadar renk çeşidi yok.



Sonuç olarak bunu her türlü kimyasala alerjisi olup yine de oje sürmek isteyenlere ve oje meraklısı ufak kızları olanlara öneririm. Benim gibi çok sık oje değiştirenler için de ideal olabilir, ancak tırnakta belli bir süre kaldıktan sonra soyularak çıkartılamaması diğer ojelere olan üstünlüğünü yok ediyor.

Ojeler bana değerlendirme amaçlı gönderildi. Ödemeli gelen paketin parasını veren babama, ojeleri İzmir'e taşıyan ablama, ondan alıp Amerika'ya getiren Aslı'ya çok teşekkür ediyorum. Yarın resimler geliyor, beklemede kalın.


Here is a guest NOTD. My BFF is wearing 601 from Nail Trick, which is the first water-based polish brand of Turkey. She applied only one coat of polish, no base coat or top coat. Very lovely color, right?

Dün Nail Trick ojelerin genel bir değerlendirmesini yapmıştım, bugün de Aslı arkadaşımın tırnaklarında 601 numaralı ojeyi göstermek istiyorum:



Alt veya üst kat yok, oje ise bir kat. Renk çok güzel, öyle değil mi?



Aslı arkadaşıma burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bazen onun Zoya koleksiyonunu gördükçe içimden "Tanrım bir canavar yarattım" diyorum, ama tek suçlu ben olamam değil mi? Onun da içinde varmış demek.