14 Eylül 2011 Çarşamba

Nail Trick www.kirmiziruj.com'da!

http://www.kirmiziruj.com/asetonsuz-cikan-oje.html
 


Hamile ve çocuklara zararı olamyan su bazlı asetonsuz çıkan oje Türkiye’de.
Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı gerektirmiyor. Su bazlı bu oje, hamilelere ve çocuklara zararsız.
Gezegendeki en temiz oje!
Nail Trick su bazlı formülü ile Türkiye’de bir ilk! Evden çıkmadan 5 dakika önce, ofiste, arabada, seyahatte her yerde sürmek mümkün. Aseton taşıma derdi yok, pamuk yok, kokmuyor, bulaşmıyor, su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Silme derdi olmadan bozulanı soyup yeniden sürmek, sürerken kenarlara bulaştığında tırnağın köşesiyle alıvermek o kadar pratik ki, sürüp soymak hiç dert olmuyor. Kendi sağlığına ve çevreye duyarlı, zamanı değerli herkesin deneyince vazegeçemeyeceği bir oje. 12 rengi var, özellikle hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler, kırmızılar, bordolar ağırlıkta. Tabii sezonun trendi maviler, siyahlar, griler de var.
Daima ojeli ve renkli tırnaklarla dolaşmak istiyor, ama alkol bazlı, çözücü kokulu, asetonla çıkan klasik ojelerden hoşlanmıyorsanız, artık yepyeni bir alternatifiniz var
Nail Trick Peel Off tırnaklara nefes aldırıyor…
Bildiğimiz gibi özellikle kırmızı tonları ve koyu renk ojeleri çıkarmak çok zordur. Tırnaklarımızın kenarlarında izleri kalır, hatta parmak uçlarımız boyanır. Üstelik bu renkler uzun süre tırnaklarımızda kaldığında, hava aldırmadığından tırnaklarımızı sarartır.
Nail Trick Peel Off, su bazlı hava geçirgen formülü sayesinde tırnağımızla havanın temasını kesmiyor. Tırnaklar ojeli olduğu süre boyunca da nefes alıyor, en koyu renkleri bile tırnaklarda sararma yapmıyor. Yalnızca su, akrilik polimerler ve mineral bazlı pigmentlerden oluşan formülün kururken sadece içindeki su buharlaşıyor ve bu yüzden çevreye hiç zarar vermiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder