1 Aralık 2010 Çarşamba

Nail Trick Peel Off Asetonuz Oje SinemvSinem'de de konuşuluyor

sinemvsinem demiş ki:

"sizleri harika bir oje ile tanıştırmak istiyorum. nail trick peel off oje. bu ojenin özelliği aseton kullanmadan tek bir hareketle soyularak çıkması. su bazlı bir oje ve sürüldükten sonra içindeki su buharlaşarak kuruyor. artık kırmızı ojenin bıraktığı pembe renge, en ihtiyaç duyulduğu anda asetonumuzun bitme derdide son. şuanda kendi sitesinden veya alamarka, limango gibi online alışveriş sitelerinden takip edip kampanyaya girdiği an alabilirsiniz."

Yorumlar için:
http://sinemvsinem.blogspot.com/2010/11/nail-trick-asetonsuz-ckan-oje.html

Makyaj Çantam, Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje'yi Astım Hastalarına Önerdi

Makyaj Çantam'ın Nail Trick'i denedikten sonraki yorumları:
 
 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje
"Nail Trick ojelerin haberlerini daha önce farklı iletişim platformlarında okumuştum ve ben bir astım hastası olduğumdan, aseton kullanmama gerek kalmamasını öğrenince çok sevindim.

Başta inanamadım ama gerçek bu! Elime geçer geçmez bayramda tırnaklarım uzunken sürdüm, sürmesi aynı normal ojeler gibi. En güzel özelliklerinden birisi bu ojeler zehirsiz ve kokusuz. Bir astım hastası olarak oje sürerken hep zorlanır, kafamı başka yere çevirmeye çalışırdım ama Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje’yi çook rahat sürdüm ve çok sevdim. Sürer sürmez kurumasını bekleyip çıkarmayı denedim tabii!
 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

Üründen en iyi performansı almak ve amacına uygun kullanmanın yolu, bence, top ve base coat kullanmamak ve bu üründen fazla dayanıklılık beklememek. Sonuçta amacımız asetonsuz çıkan zararsız bir oje kullanmak. Soyarken zorlanmamak için bu ojeyi tek ve kalın bir kat olarak sürmenizi tavsiye ederim.
 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

Fotoğraflar bayram tatilini fırsat bilip uzattığım tırnaklarımda Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje. Çıkarırken ucundan kazıyıp sonra tek hareketle kaldırmak yeterli olmuştu ancak o gün kameramın pili bittiği için videoya çekememiştim. Hatta bir erkek arkadaşım merak etti onun tırnağına da sürdük, kuruyup kenarından kaldırınca çok şaşırdı hatta hep sordu bana “bak çıkmazsa rezil olucam” filan diye : )

 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

Neyse, Peel Off ojeleri dün tekrar sürdüm ve çıkarırken sizin için videoya kaydettim. Ben burada ojeyi çok ince bir kat sürdüğüm için çıkarırken iki hareketle sökemedim ancak katı kalın tutarsanız ucundan kazıyıp geri kalanını çekince büzüşmüş bir yaprak gibi kalkıyor oje. Benim videomda çok net anlaşılmıyor merakınızı gidermek için Nail Trick'in şu videosunu da izlemenizi tavsiye ederim.

Şey hiç başınıza gelmiş midir.. Hani kırmızı oje sürer işe gidersiniz uçlarından gider çirkin bir görüntü oluşur ama elinizin altında aseton olmaz, keşke olsaydı dersiniz.. İşte bu oje ile bu sorun ortadan kalkıyor, toplantıda elleri masa altına götürüp gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz : )))

Kesinlikle diğer renklerinden de almayı düşünüyorum, gerçekten bir astımlı olarak bu ojenin kokusunun beni rahatsız etmemesine ve aseton kokusundan kurtulma fikrine bayıldım. Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje’yi elime geçtiğinden beri 4-5 kez sürdüm, bundan sonra da bolca kullanırım. Sür-soy o kadar pratik ki, oyun gibi.

Bir not: Soyulabilir bir oje ancak gün içinde kendi kendine soyulma ve kalkma asla yapmıyor. Siz kenarından kaldırmadıkça o kendisi tırnaktan ayrılmıyor. Ancak ikinci gün sonunda, içinde zehir maddeler olmadığından hafif çizilmeler yapabiliyor ancak unutmayalım bu ürünün amacı tırnakta dayanıklılık değil, rahat nefes alabilmek : )"

Diğer eğlenceli yorumlar için tıklayın:
http://www.makyajcantam.org/2010/11/nail-trick-peel-off-asetonsuz-oje.html

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje COSMO GIRL Aralık sayısında!

Trend Top 10

SON YENİLER
Yılın sonu geldi, yenilikler bitmedi! Vakit yeni yılı yeni ürünlerle karşılama vakti. O halde, bu ürünler sürülüp sürülüp denenmeli!

TUT UCUNDAN
Asetoın derdi yok. Kalıntı derdi hiç yok! Nail Trick Peel Off Asetonsuz Çıkan Oje: 32,50 TL
Su bazlı olduğundan asetonsuz çıkabiliyor.  Son derece pratik bir şekilde ucundan çekilerek çıkan oje, tırnaklarını nefessiz bırakmıyor.

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje SENİNLE Aralık sayısında!

SENİNLE
GÜZELLİK | Bakım

Tırnaklar renk paleti
Tırnaklar bakım yapılmadığında güzelliğimizi gölgeleyen en küçük bölgeler...
Onları dar alanda rengarenk ojelerle dişi hale getirmeye hazır mısınız?

İnce yapısıyla pürüzsüz görünüm sağlıyor.  Renk seçeneği çok.
Oje: 32,50 TL, Nail Trick

 

Nail Trick Asetonsuz Çıkan Oje ELLE Aralık sayısında!

ELLEGÜZELLİKVESAİRE
Nail Trick, su bazlı formülü ile Türkiye'de bir ilk! Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartılırken aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor.  Sürmesi de, çıkarması da çok kolay.  Evden çıkmadan 5 dakika önce, ofiste, arabada, seyahatte, kısacası her yerde sürmek mümkün!