14 Aralık 2011 Çarşamba

Ve şimdi de karşınızda Dolap Perisi'nden Eşsiz Nail Trick Yorumları!

DOLAP PERİSİ'NİN NAIL TRICK DENEYİMİ

Sizlere önceden de bahsettiğim gibi; oje sever biri olarak her gün farklı rengi sür çıkar, koyu renk ojelerde tırnağın içine kadar bulaşan ojeyi temizlemekle uğraş derken oje sürmek bir süre sonra eziyet haline geliyordu. Ta ki NAILTRICK le tanışana kadar. Bu ojede ilk ilgimi çeken unsur; oje çıkartırken asetondu, oje çıkarıcıydı derdi çekmeksizin çıkartılabilmesiydi. Fakat ojenin içeriğini irdeledikçe, hakkındaki bilgileri okudukça daha çok merak ettim. Şöyle ki;


İki kat sürünce ojemiz böyle oluyor. Renk oldukça kapatıcı ve fırçasını çok sevdim.Bir çırpıda sürüveriliyor, çok çabuk kuruyor.




 Zaten çok kolay bir şekilde soyuluyor.



Tüm tırnakları tek tek soydum .Çok zevkli bir iş bu :) Tırnaklarınızın nefes aldığını ojeyi çıkarınca daha net anlıyorsunuz.


NailTrick; "SU BAZLI "bir oje. Kesinlikle suyla değil SOYULARAK çıkıyor. Bildiğimiz ojeler gibi baskın bir KOKUSU YOK. HEM KOKUSUZ HEM DE ÇEVRE İÇİN ZARARSIZ!ALERJİNİZ Mİ VAR?HAMİLE MİSİNİZ?YA DA MİNİK KIZINIZ OJE Mİ SÜRMEK İSTİYOR?Kesinlikle ARADIĞINIZ OJE "NAILTRICK".

Bir kere tırnağınız nefes alıyor.Yani öyle sararmaydı, tırnaklarda havasızlıktan oluşan şikayetlerdi olmuyor. Ayrıca saatlerce bu ojeyle gezdim, bir çok şeye maruz kalan tırnaklarımda tek bir soyulma olmadı. Normal hallerde tırnak uçlarım yavaş yavaş soyulur, hatta kimi ojelerde yenilemem gerekirdi. Rengi de oldukça kalıcı ve kapatıcı.




ARANILAN OJE BULUNMUŞTUR KIZLAR :) PEMBENİN TONU DA ÇOK GÜZEL HEM MİNİK KARDEŞİNİZ HEM SİZ HEM ANNENİZ RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ. SOYMASI DA ÇOK KEYİFLİ :)) DİĞER RENKLERİNİ ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM :)

Benim ki PİNK olan. MUTLAKA BİRİ SİZE GÖRE ;)

ÖNCEKİ YAZIMI OKUMAK İSTERSENİZ


Son olarak Seçil Hanım'a TEŞEKKÜRLER.  Siz de hala bu mucizevi ojeyle tanışmadıysanız www.nailtrick.com

BLOG İÇİN DE BURADAN; www.asetonsuzoje.blogspot.com

"Ürünler firma tarafından gönderilmiştir. Yorumlar şahsi görüşlerim ve tamamen tarafsızdır"