14 Eylül 2011 Çarşamba

Nail Trick www.maviruj.com'da ve Seninle Dergisi'nde en favori guzellik urunleri listesinde!

http://www.maviruj.com/bu-yilin-favori-guzellik-urunleri.html

Bu Yılın Favori Güzellik Ürünleri

Bu yıl, güzellik dünyasına yepyeni ürünler katıldı. Raflarda çarpıcı parfümler, daha güçlü etkiye sahip kremler, şekerci dükkanındaki kadar renkli vücut ürünleri, tatlı mı tatlı lipgloss’lar var.
lanvin marry me Bu Yılın Favori Güzellik Ürünleri
İç giyim markası La Senza, şimdi kozmetikle kadınların gönlünü fethediyor. Dokuz farklı çeşitteki dudak parlatıcıları mentol tadında. LA SENZA LIPGLOSS, 12 TL.
Yenilenen Daywear, en iyi antioksidan koruma, geliştirilmiş UV koruması, ilk yaşlanma belirtilerini azaltmayı sağlayan en gelişmiş en yeni serisiyle kadınların vazgeçilmezi olacak. ESTEE LAUDER ADVANCED MULTIPROTECTION ANTIOXIDANT CREME SPF 15, 140 TL.
Cellular Platinum Rare Eye Cream, platin maddesiyle göz çevresinin gençleşmesine katkı sağlıyor. LA PRAIRIE CELLULAR PLATINUM RARE EYE CREAM, 620 TL.
güzellik Bu Yılın Favori Güzellik Ürünleri

24 ayar mikronize altın tozu içeren Miriam Quevedo Gold bakım serisi, saçlarımızı altın parlaklığına kavuşturuyor, var olan gölgeleri yoğun şekilde parlatıyor. MIRIAM QUEVEDO GOLD, 89 TL.
Ultra gösterişli ve kadınsı, kendine güvenen ve duygularıyla hareket eden kadının kokusu. MISS DUPONT (75 ML), 179 TL.
Ciltteki nem oranını artırıyor, gece boyu cildi besliyor, kırışıklıkları azaltarak ışıltılı bir cilt vaat ediyor. PURE BEAUTY BLACK PEARL GECE KREMİ, 27.50 TL.
Göz çevresindeki kaz ayaklarının en büyük düşmanı olan serum, cildi gençleştirmeye yardımcı oluyor. SEPHORA SUPER LOADED AGE DEFY YOĞUN BAKIM SERUMU, 42.90 TL.
Erik çiçeklerinin hassas ve narin kokusu ile eriğin nefis aromasını birleştiren koleksiyonda duş jelinden body mist’e kadar ürün yelpazesi var. L’OCCITANE PLUM BLOSSOM NEMLENDİRİCİ VÜCUT JELİ, 54 TL.
Serum, kirpikleri güçlendiriyor, yeni kirpik çıkmasını sağlıyor, elastikiyeti artırıyor, dökülmelerine engel oluyor. M2BEAUTE KİRPİK SERUMU, 270 TL.
Üst notalarında turunçgil, votka ve domates ile enerjik bir parfüm yaratan DKNY, şişe tasarımında da New York’un gökdelenlerinden esinlenmiş. DKNY WOMEN (50 ML) 89 TL.
Lanvin Marry Me, gerçek bir aşk hikayesini anlatıyor. Limon ve ağaçsı notalardaki parfüm oldukça etkileyici. LANVIN MARRY ME (75 ML), 185 TL.
Kimyasal çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton gerektirmiyor. Hamileler için çok uygun. NAIL TRICK PEEL OFF SU BAZLI OJE, 32.50 TL.
Mayo, bikini ve iç giyimin sevilen markası Kyo My Friend, şekerrenklerindeki kişisel bakım markası Reanima ile tepeden tırnağa güzellik sunuyor. REANIMA BANYO TUZU, 15.90 TL.

Güzide YÜLEK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder