18 Nisan 2011 Pazartesi

Nail Trick Peel Off Oje 18-24 Nisan 2011 tarihleri arasında %55 indirim ile 32.50 TL yerine 14.90 TL ile www.minimoy.com'da!










Nail Trick, hamileliğiniz boyunca güzelliğinizden ödün vermeden sağlıklı ve bakımlı tırnaklara sahip olmanızı sağlayan eşsiz formülü ile 18-24 Nisan tarihleri arasında Minimoy'da!

Ojelerdeki kimyasal bileşenler, hamilelik döneminde bebek için zararlı olabilir, çünkü tırnaklardan emilen bu kimyasallar kana karışarak gelişmekte olan fetusa zarar verebilirler. Fetusun oluşum dönemini kapsayan ilk 3 ayda, bebeğin hayati organları henüz oluşmaya başladığından kimyasal olan herşeyden uzak durarak tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Ama bu hiç oje sürmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Üstelik  uzmanlar, hamilelikte vücutta yaşanan farklı durumların,  anne adaylarının  psikolojik durumlarını da etkilediğini, bu nedenle  anne adaylarının kişisel bakımlarını yapmalarının, kendilerine özen göstermeye devam etmelerinin ruh sağlıkları açısından önemli olduğunu söylüyorlar.

Nail Trick Peel Off Su Bazlı Oje, normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı da gerektirmiyor. Su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Aseton taşıma derdi yok, kokmuyor, bulaşmıyor, istendiğinde soyularak kolayca çıkıyor. 12 rengi var, hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler, kırmızılar, bordolar var; tabii sezonun trendi maviler, pembeler, fuşyalar, siyahlar ve griler de… Nail Trick, yalnız hamileler için değil, küçük kız çocukları için, sağlığını düşünen ve çevreye duyarlı olan herkes için ideal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder