17 Ocak 2012 Salı

Miskin Kek'in Nail Trick Yorumları

İlk duyduğumdan beri merakımı uyandıran soyulabilir oje olan Nail Trick denemem için gönderildiğinde günümü güzel kılan nedenlerden biri oldu.

Ojeler seven biri olarak özellikle koyu renkler sürdüğüm zaman çıkarmak için asetonu boca etmek bir yana dursun, küçük yerde kalan artıklarla silmeye çalışmak hem zaman alıcı hem keyif bozucu. Hele ki 2 günde 1 siz de benim gibi oje değiştirenlerdenseniz, asetonun zararlı etkilerini ellerinizde hissetmişsinizdir. Nail Trick oje bu anlamda büyük bir kurtarıcı olabiliyor. Ojeyi sürdükten sonra tırnağın ucundan tutup soyulması ve soyulurken tırnağa hiç zarar vermeden yumuşacık çıkması oldukça pratik. Bana gönderilen, PF100 kodlu güzel ve parlak bir kırmızı. Bayıldım!

Günlerce kullandıktan sonra yorumlamak istedim.
Olumlu bulduğum yanları ;

+ Soyulabilmesi müthiş bir kolaylık!
+ Renkler çok parlak ve tek sürüşte yoğun renk veriyor.
+ Kimyasal içeriği zararlı ojelere sıkı bir alternatif
+ Fırçası rahat kullanım sunuyor
Kokusu yok denecek kadar hafif, ağır bir kokuya sahip değil.
+ Ambalajı sade/şık.

- Tek bulduğum olumsuz yanı, dayanıklılık konusunda. Gündüz sürüp akşam eve geldiğimde, tırnak uçlarında hafifçe soyulmalar verebiliyor. Pratik bir tazeleme sunduğu için, çıkan ojeyi hemen soyarak çıkartıp yeniden sürülmesi ile bu sorun anında ortadan kalkıyor. Ancak bunun içinde ojeyi gün boyunca çantada taşımak gerek.

Bunun dışında olumsuz hiçbir yanı yok. Umarım simli versiyonları da çıkar. Çünkü bilirsiniz yoğun simli ojeler şeker dursa da, çıkarması bir o kadar zor.

Oldukça başarılı ve farklı bir oje serisi sunan Nail Trick 'i Mutlaka deneyin derim!

http://www.miskinkek.com/2012/01/nail-trick.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder