2 Ocak 2012 Pazartesi

Bakımlıyım Bakımlısın Bakımlı, Nail Trick PF701 Violet'ı denedi ve işte yorumları!

NAIL TRICK peel off oje

ojelerle bu aralar pek haşır neşirim :)

hep oje blogger'larının suçu :) nail trick ile de böyle tanıştım diyebiliriz. önceden bir iki dergide görmüştüm tanıtım yazılarını ve açıkçası bana pek inandırıcı gelmemişti. sonra kullanıp yorumlarını yazan bloggerları okuyunca bunu mutlaka denemem  lazım dedim

neden?

su bazlı formulu var, kimyasal çözücü içermiyor.formaldehit yok
sağlığa da cevreye de bir zararı yok.hamileler de cocuklar da rahatlıkla kullanabilir :)
asetonu tamamen hayatınızdan cıkarabilirsiniz.kullanımı pratik, yenilenmesi pratik
soyarak çıkarması çok eğlenceli
klasik ojelerdeki gibi rahatsız edici koku yok.

denedim. neden sevdim?


koku yok gerçekten ve en sevdiğim yönü bu oldu çünkü herkes oje kokusundan hoslanmıyor ve klasik ojeleri hem surerken hem surdukten sonra oda ve hatta ev " burada birileri oje sürdü" sinyali veriyor :)
sırf oje gibi kokmadıgı için erkeklerin de seveceğini düşünüyorum :)


 
oje ve pamuk taşımaya gerek kalmadığı için bozulsa da dert etmeye gerek yok. iz bırakmadığı için bozulan kısımlara tekrardan sürebiliyorsunuz. ya da soyup tekrar sürülebiliyor. asetonla tek tırnagı duzelteyım derken tum tırnakların ojesını bozma gıbı bır dert de yok :)

ojelerı soymak da çok eglenceli.
tamam tırnak ölü, nefes almıyor ama base coat kullanılmadıgı sürece klasık ojelerın tırnaga nasıl zarar verdıgı ve sararttıgı malum. tum bunları dusunmeden zararsız oldugunu bıldıgın bır ojeyı kullanmak da ayrı güzel.



bu ojeyle ilgili söyleyebileceğim tek kötü şey 2nci gün akşamında siz soymadan uçlardan hafif açılmaya başlaması. ama hemen üzerine tek kat oje sürüp düzelterek ya da ojeyi tamamen soyup tekrardan sürerek  bu tatsız durumun üstesinden geldim :p sonuçta hiç bir zararı olmadığı için dilediğimce sürüp soymak serbest :)
sitelerinden sipariş formu varmış ama havale vs uğraşmak zor geldiği için kredi kartıyla alışveriş yapabileceğim bir sisteme geçmelerini dört gözle bekliyorum.
sitelerinde,unnado diye bir sitede bu ojelerin indirimli satışının oldugu yazısını görüp sırf bunun için unnado'ya uye de oldum ama kampanyanın günü geçmiş sanırım.hevesim kursagımda kaldı yani.

yine de beklemedeyim. ilk fırsatta dark red ve dark blue renklerini alacagım, yazdım listeye :)
bu arada o kadar yazmışım ama bendeki ojenin rengini yazmamışım pf701,  violet :)


sürerken bazı püf noktalar var, onları da yazmadan olmaz :)

klasik ojenizi sildikten sonra elinizi yıkayıp iyice kurulamanız lazım; çünkü tırnaklarınızda asetonun etkisi hala devam ettiği için bu ojenin performansını olumsuz etkileyebiliyormuş

iki kat sürülmesi öneriliyor. böylece tek seferde kolayca çıkıyor.

ilk kat sürüldükten sonra kuruması beklenip sonrasında ikinci katın sürülmesi öneriliyor( ki ben normal ojelerde bu kurala hiç uymazdım. bunda da uymadım, değişen bir şey olmadı, yine güzel güzel soyuldu :) )

kalıcı olması isteniyorsa sürüldükten sonra ilk 2-3 saat sıcak suyla temas ettirmemek lazım.


sevgiler

Bu yazıya yapılan yorumlar ve blogger'ın diğer yorumları için;http://www.bakimliyimbakimlisinbakimli.blogspot.com/2011/12/nail-trick-peel-off-oje.html
 

1 yorum:

  1. ay ben bu renge bayıldım,çok istiyorum bu renginden :D
    ilk kez duydum bu ojeleri ^^

    xx
    http://youshoulddancewithme.blogspot.com/

    YanıtlaSil