2 Ocak 2012 Pazartesi

SS Design Butik'in ve Takipçilerinin Nail Trick Yorumları

SS Design Butik (http://ssdesignbutik.blogspot.com) Nail Trick'in PF901 Silver rengini denedi ve harika resimlerini bizlerle paylaştı. Kendisinin ve takipçilerinin güzel yorumları için link'e tıklamanız yeterli!http://ssdesignbutik.blogspot.com/2011/12/nail-trick-asentonsuz-cikan-oje.html

"Bu güzel ürünü tanıtım amaçlı gönderen sevgili Seçil Hanıma çook teşekkür ederim. Bu arada tam istediğim gibi bir gri :) Öncelikle ürünü tanıtıp daha sonrasında kendi izlenimlerimi yazacağım. (Ayrıca bir teşekkür de dolap perisine :) O biliyor.

İyi de bu oje nasıl soyuluyor işte açıklaması:
 
Nail Trick Peel Off oje, tırnağınızdan çıkarmak için aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor, çünkü su bazlı. Hayır hayır, su ile çıkmıyor, soyularak çıkıyor! Sentetik bazlı olmadığı için çıkarılırken bir çözücüye ihtiyacı yok. Uçucu kimyasallar içermediği için kokusuz ve çevre için zararsız. Nail Trick Peel Off, çözücü bazlı kimyasal ojelere alerjisi olanlar, aseton kokusundan hoşlanmayanlar, çocuklar, hamileler ve çevreye duyarlı herkes için ideal. Üstelik normal ojeler kadar da kalıcı ve kapatıcı.  Nail Trick Peel Off,  su bazlı hava geçirgen formülü sayesinde tırnağımızla havanın temasını kesmiyor. Tırnaklar ojeli olduğu süre boyunca da nefes alıyor, en koyu renkleri bile tırnaklarda sararma yapmıyor. Nail Trick Peel Off diğer ojeler gibi çözücü, alkol, formaldehid, tuloen, phytalat, asetat, glikol ether gibi zararlı kimyasallar ve koku içermiyor, bu nedenle çocuklar ve hamileler için de güvenli. Yalnızca su, akrilik polimerler ve mineral bazlı pigmentlerden oluşan formülün kururken sadece içindeki su buharlaşıyor ve bu yüzden çevreye hiç zarar vermiyor. 12 renk. 12 ml.  Detaylı bilgi için:  www.nailtrick.com ve www.asetonsuzoje.blogspot.com"
 





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder